SORTEIG Música i circ s'uneixen en un espectacle sorprenent a «Dékoncert»

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, un pack familiar de 4 entrades per assistir a l'espectacle de diumenge, 28 d'octubre, a les 18:00, al Centre Cultural Terrassa

Redacció
16 d'octubre del 2018
«Dékoncert» és un espectacle que combina circ i música
«Dékoncert» és un espectacle que combina circ i música | Centre Cultural Terrassa
Dékoncert és un espectacle únic en el seu gènere, que combina les arts del circ amb la música amb un resultat sorprenent i innovador. Guanyador del Gran Premi BBVA Zirkòlika de circ 2017, la història ens presenta dos personatges: l'Hipòlit, un músic megalòman, i en Gerard, el seu ajudant, que farà l'impossible per atendre les demandes del seu mestre, donant lloc a un seguit d'incidents que desviaran el rumb del concert. 

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, un pack familiar de 4 entrades (2 d'adult i 2 d'infantils) per anar a veure Dékoncert, de la companyia Solfacirc, al Centre Cultural Terrassa diumenge, 28 d'octubre, a les 18:00. Tens temps d'inscriure't fins divendres, 19 d'octubre, aquí:



Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital.

- El termini per participar es tancarà el divendres 19 d'octubre a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.