Així són els nous uniformes de la Policia de Sabadell

Els lluiran a partir d'aquest dimarts

El nou aspecte dels agents
El nou aspecte dels agents | Ajuntament de Sabadell
Redacció
15 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:30h
El agents de la Policia Municipal de Sabadell lluiran, a partir d'aquest dimarts, el nou uniforme. Una nova vestimenta adaptada al canvi d’uniformitat que s'ha estès a totes les policies locals de Catalunya, d’acord amb la normativa consensuada i aprovada pel Departament d’Interior de la Generalitat.

La nova uniformitat s’anirà incorporant paulatinament i tindrà uniforme d’ hivern –que serà el que ja es veurà partir d’ara entre els diferents efectius- i d’estiu, que serà visible el 2019. Totes les peces, camisa, polo i caçadora són d’un color blau més fosc que l’anterior. A l’esquena, la peça superior incorpora la paraula “Policia Municipal”.
 

La nova vestimenta de la Policia Municipal de Sabadell Foto: Ajuntament de Sabadell

La nova serigrafia a l'esquena dels policies Foto: Ajuntament de Sabadell


La nova uniformitat homogènia per a les policies locals respon a la mesura aprovada per un grup de treball, en el si de la Comissió de Policia de Catalunya, formada per representants de les administracions -Departament d'Interior, Policia, Administració de Seguretat, Coordinació de Policia de Catalunya- i els municipis representats per les persones designades per la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis i Comarques, així com una representació específica dels municipis amb un nombre més alt de policies locals o agents de la guàrdia urbana.