Dansa

SORTEIG El Scapino Ballet Rotterdam aterra a Terrassa

NacióSabadelll sorteja una entrada doble per assistir a l'actuació del Scapino Ballet Rotterdam

per Redacció , 15 d'octubre de 2018 a les 17:20 |
Imatge de «Scala», de la Scapino Ballet Rotterdam | CCT
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Centre Cultural Terrassa acull el dissabte 27 d'octubre l'actuació del Scapino Ballet Rotterdam, la companyia de dansa més antiga dels Països Baixos i coneguda tant per les produccions de gran escala d’Ed Wubbe com per les peces més curtes de joves coreògrafs talentosos com Marcos Morau i els coreògrafs interns Felix Landerer, Itamar Serussi i Fang-Yu Shen. Fundada al 1945, ha jugat un paper fonamental en el desenvolupament de la dansa dels nostres temps.

La nova creació d’Ed Wubbe, Scala (2017), és un veritable festí visual, una peça que com la seva antecessora, Pearl (2013), tracta el tema del romanç, l’esplendor, la seducció i la decadència de manera magistral. Tot això amenitzat per la música barroca de Vivaldi. El seu espectacular vestuari podria competir amb qualsevol espectacle de la cort veneciana contemporània.NacióSabadell sorteja una entrada doble per assistir a aquest espectacle. Per participar clica aquí:
Bases del sorteig:

- El termini per participar es tancarà el divendres 19 d'octubre a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

 

Participació