​El soterrament de Montcada estarà sobre la taula de la Comissió Bilateral d’Infraestructures

Setmana de reunions del consistori vallesà amb representants dels governs català i espanyol

Un dels passos a nivell de Montcada i Reixac
Un dels passos a nivell de Montcada i Reixac | Albert Hernàndez
Redacció
14 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:40h
Aquest dilluns tindrà lloc la Comissió Bilateral d’Infraestructures a Barcelona, un grup de treball dels executius català i espanyol que no es reuneix des del 2007. Una de les carpetes que hi haurà sobre la taula serà el soterrament de la línia ferroviària R2 de Montcada i Reixac.
 
El conseller de Territori i Sostenbilitat, Damià Calvet, i l’alcaldessa del municipi, Laura Campos, juntament amb el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sànchez, s’han reunit aquesta setmana per preparar la trobada a la capital catalana.
 
Ha estat una setmana de trobades per als polítics de la població vallesana, ja que una comitiva va viatjar a Madrid per celebrar la primera reunió amb el govern de Pedro Sánchez. Es van trobar amb el secretari d’estat d’infraestructures del Ministeri de Foment, Javier Izquierdo, i la presidenta d’Adif, Isabel Pardo.
 
Una entrevista que ha servit per reafirmar el compromís que Foment conserva els compromisos de l’anterior equip, que va fixar l’inici de les obres el primer trimestre del 2020.