Es torna a repetir dia amb sol i núvols amb l'amenaça d'algun plugim aïllat

Es mantenen les temperatures, amb registres agradables

Els núvols aniran reculant
Els núvols aniran reculant | Jordi Segura
Redacció
12 d'octubre del 2018
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dissabte hi haurà cel mig o molt ennuvolat en general per núvols baixos, tot i que més compactes al litoral, al prelitoral, al Prepirineu i al vessant sud del Pirineu, on a estones estarà cobert; malgrat això, al centre del dia els núvols seran menys compactes. Tot i això, al vessant nord del Pirineu estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts.

Fins a migdia no es descarta algun plugim feble, minso i aïllat a punts del litoral i al prelitoral. A partir de llavors s'esperen precipitacions febles i disperses al litoral, el prelitoral i el vessant sud del Pirineu i Prepirineu.

La temperatura mínima pujarà lleugerament o moderadament. Se situarà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 9 i 14 ºC al Prepirineu, entre 11 i 16 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 15 i 20 ºC al litoral. La temperatura màxima experimentarà un descens lleuger o localment moderat, si bé a Ponent serà semblant: se situarà entre 22 i 27 ºC a Ponent i entre 20 i 25 ºC a la resta del territori.