Castells, pintures romàniques, visites teatralitzades i itineraris pel Vallès per descobrir el patrimoni català

Desenes de municipis del país s'afegeixen del 12 al 14 d'octubre a les Jornades Europees de Patrimoni

Muntatge amb imatges d'algunes de les propostes
Muntatge amb imatges d'algunes de les propostes
11 d'octubre del 2018
Cada tardor se celebren al conjunt del continent les Jornades Europees de Patrimoni. A Catalunya, enguany s'han organitzat del 12 al 14 d'octubre, aprofitant el cap de setmana llarg del Pilar. Desenes de municipis s'afegeixen a l'esdeveniment, a la comarca hi ha visites teatralitzades a la Casa de les Aigües de Montcada i Reixac, taller d'observació de les pintures romàniques a l'Església de Sant Salvador de Polinyà i itinerari per les escultures del centre de Sabadell. 

També hi ha portes obertes al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, on també hi haurà música i tallers, entre moltes altres ofertes que hi ha repartides per tot el Vallès Occidental

D'altra banda, NacióDigital selecciona deu activitats per fer per descobrir el patrimoni català. Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics i altres espais patrimonials obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer  en profunditat el seu patrimoni, la millor manera d’aconseguir la implicació social en la seva salvaguarda i valoració.

Entre les activitats programades hi ha visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions... A banda de les deu propostes de NacióDigital, pots consultar totes les activitats a l'agenda en línia de les Jornades Europees de Patrimoni.