Sabadell garanteix l'accés als serveis bàsics

Signa un conveni amb el Gremi d’Instal·ladors Electricistes i Fontaneria de Sabadell i Comarca

Redacció
11 d'octubre del 2018
L’Ajuntament de Sabadell i el Gremi d’Instal·ladors Electricistes i Fontaneria de Sabadell i Comarca han posat en marxa una iniciativa per col·laborar en les despeses que genera l’actuació en les llars de persones afectades per l’accés als drets energètics.

La iniciativa s’adreça concretament a les famílies conegudes pels serveis d’Acció Social, amb recursos econòmics insuficients per fer front a les despeses bàsiques de subsistència, que necessiten fer inversió a la seva llar per poder disposar d’elements de garantia i seguretat a la llar.

L’acord subscrit estableix un preu social que assumiran els empresaris a l’hora de fer les instal·lacions necessàries per garantir el dret a l’energia, tant pel que fa al butlletí, com també un preu bonificat per hora de servei. Aquests preus s’adapten a les circumstàncies excepcionals de la situació de les persones que estan rebent ajuts i prestacions per part de l’administració i que no poden fer front a uns arranjaments necessaris que garanteix la seguretat de les famílies.

L’Ajuntament valorarà la quantitat a aportar, tenint en compte la persona i les seves possibilitats econòmiques. Aquest conveni és el mateix que s'està fent en altres ajuntaments del país.