Veïns del nord de Sabadell carreguen contra la «presa de pèl» del projecte del Parc del Nord

La Comissió del Parc del Nord espera que els guanyadors del concurs idees escoltin les seves propostes

Una de les zones que agafa el Parc del Nord
Una de les zones que agafa el Parc del Nord | Albert Hernàndez
09 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:46h
La Comissió del Parc del Nord ha dit prou pels retards de cara a que el Parc del Nord sigui una realitat. El secretari, Andrés Lorite, ha assegurat que l'Ajuntament de Sabadell "ens està prenen el pèl". "Les solucions ja hi eren i només fan que donar-nos llargues al que proposem. Segurament, hi ha voluntat, però necessitem fets", ha expressat Lorite en una reflexió que defineix el malestar dels veïns de la zona. 

El president de la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS), Manuel Navas, ha denunciat la nul·la actuació del consistori en aquest projecte, tot i que ha matisat que el concurs d'idees és un inici i "espero que els guanyadors ens escoltin les nostres propostes" que porten temps reclamant. 

En aquest sentit, Navas ha enumerat una sèrie d'actuacions pendents "i no complertes" com ara els vials, que s'haurien d'haver acabat al setembre, i netejar la zona de vehicles, "especialment quan hi ha partits de futbol, que es converteix en una gran àrea d'aparcament". 

El membre de l'AA.VV de Sant Julià, Antonio Díaz, ha recordat que fa cosa de dos anys es va prometre la inversió de 2,6 milions d'euros i "pràcticament no s'ha fet res". Ha afegit, "ens estan venent fum" i ha instat "a treballar sobre el projecte que hi ha".