​Tornen les pluges arreu

El moment més intens del temporal serà aquest dimarts al vespre i demà

Tempesta davant la costa del delta de l'Ebre, aquest dilluns a la nit
Tempesta davant la costa del delta de l'Ebre, aquest dilluns a la nit | Agustí Descarrega
Redacció
09 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 9:00h
Les pluges tornaran a ser les protagonistes d’aquest dimarts i demà al conjunt del Principat. En alguns punts els ruixats poden ser localment intensos.

Aquesta matinada, i a primera hora del matí, ja s’han produït pluges arreu del país, de manera irregular. Fins al migdia d'aquest dimarts el cel estarà molt ennuvolat en general, i s’esperen pluges a qualsevol punt, més probables al litoral central i nord. A partir de llavors la nuvolositat tendirà a minvar i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat amb precipitacions aïllades. 


El temporal es tornarà a reactivar a partir del vespre, amb ruixats més continuats que afectaran sobretot al litoral i prelitoral, les comarques gironines i les del nord de la demarcació de Barcelona. Les pluges poden ser en forma de tempesta en alguns punts, per això el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per acumulació i intensitat de pluja. 

La cota de neu pujarà dels 2100 metres als 2300 metres al matí i arribarà fins als 2600 metres al final del dia.

La inestabilitat continuarà tot el dimecres. El dijous el dia serà més tranquil, sense pluges i amb les temperatures una mica més elevades. El cap de setmana no s’esperen precipitacions.