La comèdia «Toc Toc» s'acomiada aquest cap de setmana del Ciervo

Es fan quatre passis aquest mes d'octubre

Un moment de Toc-toc
Un moment de Toc-toc | El Ciervo
Redacció
12 d'octubre del 2018
Després de l'estrena, aquest darrer cap de setmana, el Ciervo acomiada Toc Toc els propers 13 i 14 d’octubre, a l’escenari del carrer Viladomat, 26. El públic assistent a l'espectacle va aplegar el públic per assistir a les vivències d’en Fred, el Camilo, la Blanca, la Maria, la Lili, en Pep i l’ajudant, interpretats respectivament per  Joan Carles Cusidó, Joan Valls, Emma Bosch, Edu Beltran, Claudia Sáez, Marcos Balboa i Pere Sala.
  
Es tracta d'una esbojarrada comèdia coral on els sis pacients d’un eminent psiquiatra i el seu peculiar ajudant posaran a prova una nova teràpia per vèncer els seus variats trastorns obsessius-compulsius. Situacions surrealistes, personatges extrems i diàlegs explosius són els ingredients que, sota la direcció de Lluís Bosch, garantiran les rialles del públic.

A més, per arrodonir l’experiència, un grup de joves actors de l’entitat oferiran a mode de pròleg una posada en escena d’ alguns dels gags més famosos del grup britànic Monty Python. 
 
Toc Toc és una comèdia  radicalment estripada, d’autoria contemporània (2005), una creació coral del  francès Laurent Baffie i que ha triomfat àmpliament en els diferents escenaris on  s’ha exportat (Canada, Bèlgica, Espanya o Catalunya entre altres), existint també una versió cinematogràfica.
 
L'horari de les representacions és l’habitual a l’entitat: dissabtes a les 22.00 hores i diumenges a les 18.00 hores.