Sant Quirze

El Vallès busca «influencers»

Per protagonitzar una campanya de residus

per Redacció , 5 d'octubre de 2018 a les 10:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consorci per la Gestió dels Residus del Vallès Occidental iniciarà properament una campanya per augmentar els índexs de recollida selectiva a la comarca. La campanya està pensada per a desenvolupar-se conjuntament amb tots els municipis i té un pressupost de 200.000 euros.

Amb les diverses accions es vol implicar la ciutadania de manera molt activa, creant uns referents locals que siguin els influencers  que donin exemple i assessorin sobre els bons hàbits a l’hora de reciclar. Entre les diferents accions previstes, destaquen intervencions d’art urbà, Inspeccions de bosses reals de la brossa en públic i la creació de punts informatius en actes i esdeveniments. 

 
Vols ser influencer?


Les persones que vulguin participar i convertir-se en influencers rebran una formació i seran els protagonistes de la campanya de comunicació. Si esteu interessats en participar-hi, podeu fer arribar un correu electrònic.

La funció dels influencers és conscienciar la població local ja que s’entén que són creadors d’opinió.  Els influencers disposaran d’un assistent personal que acompanyarà durant tot el període de la campanya i proposarà diferents accions que s’adaptaran a cada influencer i les seves característiques. El grau de participació de l'influencer és voluntari.

 

Participació