El Vallès busca «influencers»

Per protagonitzar una campanya de residus

Redacció
05 d'octubre del 2018
El Consorci per la Gestió dels Residus del Vallès Occidental iniciarà properament una campanya per augmentar els índexs de recollida selectiva a la comarca. La campanya està pensada per a desenvolupar-se conjuntament amb tots els municipis i té un pressupost de 200.000 euros.

Amb les diverses accions es vol implicar la ciutadania de manera molt activa, creant uns referents locals que siguin els influencers  que donin exemple i assessorin sobre els bons hàbits a l’hora de reciclar. Entre les diferents accions previstes, destaquen intervencions d’art urbà, Inspeccions de bosses reals de la brossa en públic i la creació de punts informatius en actes i esdeveniments. 
 
Vols ser influencer?

Les persones que vulguin participar i convertir-se en influencers rebran una formació i seran els protagonistes de la campanya de comunicació. Si esteu interessats en participar-hi, podeu fer arribar un correu electrònic.

La funció dels influencers és conscienciar la població local ja que s’entén que són creadors d’opinió.  Els influencers disposaran d’un assistent personal que acompanyarà durant tot el període de la campanya i proposarà diferents accions que s’adaptaran a cada influencer i les seves característiques. El grau de participació de l'influencer és voluntari.