CCOO denuncia la situació insostenible del servei d’urgències a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa

Denuncien que durant l'estiu hi va haver més de 50 llits tancats i que hi ha diversos pacients "permanentment als passadissos"

Redacció
04 d'octubre del 2018
La Federació de Sanitat i la Secció Sindical de CCOO de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa denuncien la situació "insostenible que venen patint des de fa molt de temps tant els usuaris com els professionals del servei d’urgències".

En un comunicat expliquen que es "tracta d’una situació de col·lapse crònic" i denuncien que la resposta obtinguda per la Direcció de l'Hospital ha estat "del tot insuficient". Aquest dimecres 3 d'octubre l'assemblea de treballadors es va reunir per parlar de la problemàtica. Consideren que existeix una manca de recursos humans per fer front a les necessitats diàries durant 365 dies l’any, manca de recursos materials i manca d’espai físic.

Denuncien que durant l'estiu hi va haver més de 50 llits tancats i que hi ha diversos pacients "permanentment als passadissos" i asseguren que "no es pot garantir un mínim d’intimitat i ni tan sols de confidencialitat dels pacients". A més a més, consideren que la situació es veu agreujada a les 21.30 hores, coincidint amb el canvi de torn. CCOO fa responsables les direccions Mèdica, d’Infermeria, Administrativa i Gerència.