castellar

Diverses intervencions milloraran al nucli antic de Sant Feliu del Racó

Els treballs s'estan duent a terme

per Redacció , 7 d'octubre de 2018 a les 12:00 |
Obres a Sant Feliu del Racó | Ajuntament de Castellar
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha iniciat aquesta setmana una actuació al nucli antic de Sant Feliu del Racó que comportarà la reforma dels carrers de la Verge de Montserrat i de la Font del Darrera. Els treballs, que es duran a terme al llarg d’aquest mes d’octubre, també inclouran la connexió de la plaça del Dr. Puig amb el Centre Feliuenc.

D’una banda, les obres als dos carrers suposaran una millora dels serveis i del  paviment, amb un tractament d’aglomerat asfàltic acolorit. Els vials, d’uns quatre metres d’amplada, continuaran sent de plataforma única.


D’altra banda, es remodelarà la plataforma de connexió entre la plaça del Doctor Puig, on hi ha situada l’església de Sant Feliu del Racó, i l’edifici històric del Centre Feliuenc, a l’inici del carrer de La Mola. L’objectiu és pacificar el trànsit i guanyar espai per als vianants.

L’actuació anirà a càrrec de Rogasa Construcciones y Contratas SAU i suposaran una inversió d’uns 180.000 euros.


Aquesta no és l’única actuació que es farà aquest trimestre a Sant Feliu del Racó i a les urbanitzacions de la vila, ja que la Regidoria de Manteniment ha previst un nou paquet d’actuació de millora de la vialitat per un valor total de 316.000 euros. En aquest cas, les obres incidiran en la reparació de voreres i de diversos trams d’asfaltat.

 

Participació