natura

VÍDEO El bosc de Can Deu 4 anys després de la ventada, a vista de dron

Les imatges aèries mostren com els arbres encara són testiomials

per Redacció , 8 d'octubre de 2018 a les 07:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge aèria del bosc de Can Deu. Foto: YouTube


El bosc de Can Deu va ser una de les àrees naturals més afectades per la ventada que va sacsejar el Vallès i part de Catalunya el desembre de 2014. Ara, quatre anys després, les imatges aèries de l'espai, situat al nord de Sabadell, mostren quin aspecte ofereix l'espai, on es veu clarament l'empremta que ha tingut en la zona arbòria. Precisament, en els propers dies l'ADF de Sabadell farà feines de manteniment als camins del bosc de Can Deu. En concret s'arranjarà el camí que uneix la masia de Can Deu amb l'església de Sant Vicenç d'Altura (1,6 Km) i el camí que uneix el barri de Can Deu amb l'església de Sant Julià passant pels dipòsits de la Cassa (1,2 Km). 


Aquestes feines s'emmarquen dins del Pla de Prevenció d'Incendis Forestals (PPI) de Sabadell i el seu objectiu és mantenir la xarxa viària bàsica per al seu ús per part del serveis d'emergència en cas d'un eventual incendi.

 

Participació