​Castellar remodela el cartipàs municipal amb la incorporació de Nakor Bueno

El decret es va signar divendres

Redacció
03 d'octubre del 2018
Presa de possessió de Bueno
Presa de possessió de Bueno | Ajuntament de Castellar
L’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, va signar divendres passat un decret d’organització del consistori amb l’objectiu de remodelar el cartipàs municipal després que el dimarts passat, 25 de setembre, Nakor Bueno Gómez (Som de Castellar – PSC) prengués possessió del càrrec de regidor en substitució de Pepa Martínez Romero.

Bueno s’estrena a l’equip de govern com a regidor adjunt d’Esports. D’altra banda, el regidor Pepe Leiva, titular de les carteres de Manteniment i Esports, assumeix també la Regidoria de Seguretat Ciutadana, Convivència i Civisme, en substitució d’Aleix Canalís, que manté les regidories de Cultura i de Sostenibilitat i Medi Natural. Aquesta darrera regidoria ha assumit novament les competències en matèria de protecció civil, que fins ara estaven atribuïdes a la Regidoria de Manteniment.

El darrer canvi a l’organigrama fa referència a l’Oficina Local d’Habitatge, que passa de la Regidoria de Salut i Serveis Socials a dependre de la Regidoria de Planificació, el titular de la qual és Pepe González.

El cartipàs municipal manté un total de 18 regidories, a més del comissionat de planificació estratègica.