La justícia torna a arxivar el cas de Caroline del Valle i la família avisa que la buscarà pel seu compte

La defensa té un informe preparat que podria obrir noves vies d'investigació

Redacció
02 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:20h
El cas de la noia de l’Hospitalet de Llobregat, Caroline del Valle, que va desaparèixer la nit del 14 de març de 2015 a la Zona Hermètica de Sabadell, ha tornat a quedar arxivat. Segons informa El Periódico de Catalunya el magistrat, del jutjat número 2 de Barcelona, així ho ha decidit, després que el mes de març es reobrís, per no haver "avançaments significatius" en la investigació. 

En la informació s'assegura que la família està treballant amb el criminòleg Fèlix Ríos i el seu equip per intentar "explorar noves vies". La finalitat és encaminar el cas cap a una hipòtesi que Caroline va ser "víctima d'un homicidi amb ocultació de cadàver". Per això, suggereix rastrejar la zona amb georadar i drons, entre d'altres eines tecnològiques. 

Aquest informe amb el que treballa la família pretén que el jutge trobi acreditat que s'ha de reiniciar la cerca de l'adolescent. En cas contrari, com afirma Ríos, la família la buscarà pel seu compte, amb "voluntaris i professionals" que s'han ofert. 

Enguany ha fet tres anys de la desaparició d'aquesta adolescent de l'Hospitalet i s'ha reobert el cas, després que s'hagi parlat de la seva desaparició al programa de TVE Desaparecidos, amb la participació d'un testimoni que va explicar una versió diferent a la que va oferir davant la justícia. I també va tractar el fet el programa de La Sexta Expediente Marlasca

Les últimes pistes o el que es coneix del cas és que Caroline del Valle va sortir de festa per la Zona Hermètica, a la discoteca Bora Bora. Per això se l'ha buscat en aquest espai d'oci, en naus abandonades de la zona i també al voltant del castell de Can Feu.