Dol a Sabadell després de confirmar-se la mort violenta d'un nen de 6 anys a mans del seu pare

L'home va estimbar el cotxe a la Catalunya Nord amb el petit a dins

Redacció
01 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:02h
El veí de Sabadell que va ser trobat mort amb el seu fill en un cotxe el passat mes de setembre a la Catalunya Nord va estimbar el vehicle expressament. Així ho han confirmat fonts municipals a NacióSabadell. Es referma, així, que el petit, de 6 anys, va ser víctima d'una mort violenta.

Aquest dimarts es farà un minut de silenci a la plaça Sant Roc, just al punt del migdia. La investigació, que duu a terme la policia francesa, es manté oberta, amb col·laboració dels Mossos d'Esquadra.

La troballa del vehicle es va fer el passat 14 de setembre a la carretera que uneix Portbou i Cervera de la Marenda, a la Catalunya Nord. Es dona la circumstància que el petit era alumne de l'escola Enric Casassas, del mateix curs on l'any passat ja es va haver de lamentar la pèrdua d'un company en accident de trànsit al centre de Sabadell.

La mare havia denunciar el dia abans davant dels Mossos d'Esquadra a Sabadell que la seva exparella no li havia entregat el fill, que tenien en custòdia compartida. La policia francesa va trobar el vehicle el mateix divendres a la tarda amb els dos cossos a dins. Ara, la investigació ha determinat que la caiguda del cotxe es va produir de manera conscient, segons han confirmat fonts properes.