Música de Stevie Wonder i AC/DC al Festival 30 Nits d'avui

La proposta d'aquest dissabte compta amb música, dança i cinema en diferents emplaçaments de la ciutat

Redacció
18 de juliol del 2015
Actualitzat a les 12:21h
El Parc de Can Cambús, on es duen a terme les sessions musicals amb vistes nocturnes sobre la ciutat
El Parc de Can Cambús, on es duen a terme les sessions musicals amb vistes nocturnes sobre la ciutat

El Festival 30 Nits d'avui dissabte arriba ben carregat d'una proposta transversal que inclou música, dansa i cinema. A les 7 del vespre, al Niu del Parc de Can Gambús s'hi ofereix música per a petits i grans barrejada amb contes, cançons inventades i versions de Stevie Wonder, AC/DC, Blues Brothers i Bobby McFerrin amb Rolequita & Boquerón. 

A les 8 del vespre, a l’Espai Àgora, l'actriu Gisela Figueras es posa a la pell de la inefable Isabel Castro, una veterana perruquera convertida en rapsode que fa reviure la poesia oblidada de forma directa i visceral. El delirant monòleg recital Com mos tornem posa en valor la gràcia de les velles declamadores i de la poesia popular de principis del segle XX. 

Continuen les sessions de cinema a l’Auditori 3 de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, a les 8 del vespre, aquesta setmana amb Vigia de Marcel Barelli i Guides & CIE, de Gilles Chappaz. També continua el cicle de cinema a la fresca en català, a la Plaça de Pompeu Fabra, i a les 10 del vespre, amb L'avi que va saltar per la finestra i va marxar

A les 10 del vespre, a l’Estruch, Almíbar Flamenco fusiona melodies i ritmes de flamenc i de jazz, i aporta una expressió molt personal per mitjà del cante, la improvisació i el ball. 

També, com tots els dissabtes de juliol, a les 11 de la nit i a la Capella del Parc de Can Gambús, animació amb el Dj Bigvic. I el concurs de músics The Wild Geese, a la Plaça de l’Àngel també a les 11 de la nit.