Els Mossos excaven en una nau abandonada d'Argentona per si hi ha el cos d'un home desaparegut fa un any

El Jutjat d'Instrucció número 3 de Granollers dirigeix les diligències | S'han fet escorcolls a la Roca del Vallès i altres localitats de l'àmbit metropolità

Un agent dels Mossos d'Esquadra.
Un agent dels Mossos d'Esquadra. | Aina Font Torra
Redacció
28 de setembre del 2018
Actualitzat a les 18:38h
Els Mossos d'Esquadra busquen en una nau industrial abandonada d'Argentona el cos d'un home desaparegut fa un any. Per fer-ho, hauran d'excavar el subsol, justament d'una empresa que es dedica a les excavacions i els transports i està ubicada a la part est de la localitat, prop de la riera. La policia ha arribat al lloc després d'investigar un grup organitzat dedicat presumptament al tràfic de marihuana i que de moment s'ha saldat amb deu detencions i vuit escorcolls en domicilis de la zona. El Jutjat d'Instrucció número 3 de Granollers dirigeix les diligències.

Dels deu detinguts, tres persones -dos homes i una dona- han estat traslladats al lloc on es fa l'excavació. Segons ha pogut saber l'ACN, la persona que busquen està relacionada amb l'organització. Pel que fa als escorcolls, s'han fet a Terrassa, Cerdanyola, Argentona, Vallirana, la Roca, Barcelona i Premià de Mar.

També cal destacar que la desaparició d'aquesta persona no havia estat denunciada, tot i que els Mossos en tenien constància.

Pel que fa a l'excavació, cap a les cinc de la tarda ha arribat un equip de georadar que haurà de determinar el punt exacte on s'ha de començar a foradar.