Detingut un menor per robar en tres domicilis de Sant Cugat el mateix dia

L'avís d'una alarma d'un habitatge va permetre la seva detenció

Redacció
27 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:32h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un menor per presumptament entrar a robar a tres cases del barri de la Floresta de Sant Cugat del Vallès en un mateix dia, el diumenge 23 de setembre.

Una veïna del carrer Pearson va ser la que primer va donar l'avís a la policia, cap a les 12 hores d'aquest dia, en haver sorprès un lladre a casa, que va fugir per la finestra i que s'havia deixat una targeta de crèdit.

Els Mossos van investigar i van localitzar el domicili del titular de la targeta, al carrer Margarit, molt a prop d'on s'havia comés el primer robatori, i va resultar que havia estat assaltat també. La targeta trobada pertanyia a aquest veí, als que havien robat diners en efectiu i un mòbil.

Aquest mateix dia, cap a les 16 hores, els Mossos van rebre un avís per una alarma anti-robatori, també al carrer Pearson. Un cop al lloc, es va localitzar el menor regirant en un armari, i malgrat que va intentar fugir, va poder ser detingut.

El lladre, que al principi va donar una identitat falsa, va ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors, que va decretar el seu ingrés en un centre de menors per tres presumptes robatoris amb força en domicilis.