Cristian Sánchez i Anna Carrasco renuncien com a regidors del PSC a Sabadell

Com a resposta a la citació com a investigats pel cas Mercuri

La bancada del PSC, al ple de febrer
La bancada del PSC, al ple de febrer | Albert Segura
Redacció
27 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:03h
Els regidors Cristian Sánchez i Anna Carrasco renunciaran a l'acta de regidors del grup municipal del PSC després del ple ordinari que se celebra aquest dijous a l'Ajuntament de Sabadell. Ho fan després que la jutgessa que instrueix el cas Mercuri els hagi citat per a declarar en qualitat d'investigats en la peça separada que fa referència a la gestió i adjudicació del servei de la recollida de les escombraries i la neteja viària a Smatsa.

En un comunicat, els dos regidors asseguren que es presentaran davant de la jutgessa per donar les explicacions que se'ls demani, col·laborant al màxim amb la justícia. "Tota la nostra acció ha estat sempre transparent i sense cap element que es pugui qualificar de delicte, en la nostra compareixença podrem demostrar la nostra innocència", assenyalen.

En aquest línia, destaquen que el PSC té un codi ètic i de comportament pels càrrecs electorals, motiu pel qual, i per poder preparar la seva defensa i per a què aquest fet no afecti a l'organització, aquest dijous han presentat davant l’executiva del PSC de Sabadell la renúncia immediata com a regidors de l’Ajuntament de Sabadell.

"Prenem aquesta decisió en la convicció de la nostra innocència i com a mostra dels valors que sempre hem intentat aplicar a la nostra vida política, en aquests moments de descrèdit de la política, creiem més necessari que mai posar el nostre compromís amb l’ètica i la transparència per davant a la nostra condició de regidors", afegeixen.

Finalment, els regidors, que s'acomiadaran en el ple d'aquest dijous, asseguren que ha estat un honor ser regidors de l’Ajuntament de Sabadell. "Hem treballat des del govern i des de l’oposició per una ciutat més digne, més justa, més igualitària i millor, i ho seguirem fent allà on estiguem, en la certesa de poder demostrar ben aviat la nostra innocència", conclouen.

Així, segons informa el partit, Carlos Corcuera i Mercè Porras agafaran el relleu de la bancada socialista liderada per Josep Ayuso.