Sabadell guanyarà un nou parc al centre de la ciutat

S'aprovarà al ple de setembre

Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:23h
L'espai on es farà una zona verda
L'espai on es farà una zona verda | GoogleMaps
El centre de Sabadell comptarà amb un nou parc, concretament a la confluència entre els carrers Zurbano i Sant Pau. Així ho ha anunciat l'alcalde, Maties Serracant, en la roda de premsa informativa prèvia al ple municipal, que se celebrarà aquest dijous.

Concretament, es durà a aprovació inicial la Modificació puntual del Pla General Municipal d'Ordenació de Sabadell en l'espai denominat MPG-103, que compren un antic taller, una antiga casa de mobles i on també hi ha el gimnàs Llenas. D'aquesta manera, el solar passa a formar part del conjunt que es destinarà a ampliar l'escola Miquel Martí i Pol i donarà pas a una zona verda per esponjar aquesta zona de la ciutat, situada entre la Rambla i la carretera de Barcelona.

"L'Ajuntament, un cop es faci el procés de reparcel·lació, tindrà dos sòls, un amb equipament educatiu i l'altre on hi farem la zona verda, així actualitzem el sòl urbà perquè sigui viable i que no hi haguem de posar diners", ha assenyalat Serracant. La previsió és que es pugui procedir a donar-li llum verda de manera definitiva en un termini de com a mínim un any.