Veïns de Gràcia i Can Feu agraeixen el soterrament de FGC a Junqueras i Rull

Envien dues cartes ambdós exconsellers pel seu "paper decisiu" en la realitat d'aquesta obra

La visita de Josep Rull a Sabadell quan era conseller de Territori i Sostenibilitat
La visita de Josep Rull a Sabadell quan era conseller de Territori i Sostenibilitat | Juanma Peláez
Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:10h
La Plataforma Soterrament FGC ARA, integrada per veïns de Gràcia i Can Feu, ha enviat dues cartes a l'exvicepresident del Govern, Oriol Junqueras, i exconseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, per agrair-los que el soterrament sigui una realitat. "Ens ha semblat de justícia", han escrit en ambdues missives. 

Tant en el text de Junqueras com en el de Rull, ha expressat el desig de "fer arribar l'estat d'allò que també l'han privat de viure i de veure" i ha remarcat "el paper decisiu" que ambdós han tingut perquè el soterrament "està a punt de ser una realitat". 

"Confiem que ben aviat pugui recuperar la justa llibertat de la qual mai li havien d'haver privat i que puguem celebrar plegats la propera inauguració d'aquesta transcendental obra", ha manifestat la plataforma en les dues cartes.
 

Oriol Junqueras, en la visita a l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez. Foto: Juanma Peláez


A l'inici dels dos missatges, ha lamentat "profundament la situació tan injusta de privació de llibertat" i que ha atribuït "únicament a un Estat que no entén de drets ni de democràcia", llençant una esperança perquè "ben aviat" puguin tornar a casa. Les cartes van acompanyades d'un seguit d'imatges sobre l'evolució dels treballs, compreses entre octubre de 2017 i el setembre d'enguany.