Quines són les propostes pel cap de setmana?

Redacció
17 de juliol del 2015
Actualitzat a les 18:11h
Imatge de l'espectacle Com nos Tornem.
Imatge de l'espectacle Com nos Tornem.
Música, dansa, cinema i teatre. Diverses propostes arriben aquest cap de setmana a Sabadell per tots aquells que encara no han marxat de vacances.

DIVENDRES
 
CIUTATS EN DANSA

L'Estruch acull el resultat del projecte Ciutats en Dansa ideat pel coreògraf Álvaro de la Peña, director de la companyia Iliacán. Es tracta d'un muntatge coreogràfic comunitari creat de forma col·lectiva amb les persones procedents de diferents barris de la ciutat i que mai abans havien tingut contacte amb el món de la dansa contemporània. Parteix de la idea que la dansa actua com a eina de transformació social, enforteix els vincles comunitaris i fa que, ballant, la gent s'entengui.

Estruch. C/ Sant Isisdre, 140. 21:00 hores. 5 € compra online
 
DISSABTE

COM NOS TORNEM
 

L'actriu Gisela Figueras es posa en la pell de la inefable Isabel Castro, una veterana perruquera convertida en rapsode que fa reviure la poesia oblidada de forma directa i visceral. Aquest delirant monòleg posa en valor la gràcia de les velles declamadores i de la poesia popular de principis del segle XX. Dramatitzat per Jordi Lara, l'espectacle juga amb l'estètica cabaretera i entrellaça hàbilment una selecció de poemes d'aire carrincló amb versos d'Enric Casasses, Jacint Verdaguer i Quevedo, entre molts d'altres.

Espai Àgora. C./ Sol i Padrís, 93. 20:00 hores. 10 €

ALMÍBAR FLAMENCO ​
 
Projecció d'aquesta cinta que relata com Allan Karlsson, un ancià a punt de complir 100 anys i que ha viscut una vida plena d'experiències inoblidables, es troba ara tancat en una residència. No conforme amb la situació decideix començar la seva major aventura saltant per la finestra i marxant. Aquesta activitat està organitzada per la Plataforma per la Llengua. 

Plaça Pompeu Fabra. 22:00 hores. 


DIUMENGE

BANDA DE MÚSICA DE SABADELL 

 

Banda de música de Sabadell. Foto: Banda de Música de Sabadell


De la mà del mestre Francesc Gregori, la Banda de Sabadell ofereix un singular concert a la plaça Doctor Robert que arrencarà amb una peça que compleix cent anys: In a monastery garden, del compositor britànic Albert W. Ketèlbey. La música descriptiva té un gran pes en la primera part del programa amb obres tan emblemàtiques com Quadres d'una exposició, de Modest Mússorgski, i Trois Danses, d'Aram Khatxaturian. Després es fa un salt temporal cap als nostres dies, amb peces com African Symphony, de Van McCoy, i Air for winds, primera obra d'André Waignein per a banda.