Més d'un miler de persones pugen a l'autobús sense conductor ÈRICA

Sabadell ha estat la tercera ciutat que ha visitat aquesta iniciativa de l'AMTU

El vehicle que s'ha instal·lat aquest cap de setmana a la ciutat
El vehicle que s'ha instal·lat aquest cap de setmana a la ciutat | AMTU
Redacció
24 de setembre del 2018
Actualitzat a les 16:54h
Un total de 1.082 persones han utilitzat l'autobús sense conductor ÈRICA. Des del passat divendres i al llarg del cap de setmana, aquest més de miler d'usuaris s'han pujat aquest vehicle. Ha fet un recorregut pel Passeig Manresa, des de la plaça Doctor Robert fins a la plaça de l’Àngel.

Tot i els dubtes que es van generar amb la inauguració, programada per divendres a primera hora de la tarda, però que es va ajornar a causa d'uns problemes mecànics i que finalment es van arreglar, l'acollida que ha tingut a la ciutat ha estat molt ben rebuda pels organitzadors.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tot a punt per seguir compartint viatges i aquest cop a #Sabadell !

A post shared by ÈRICA (@gira.erica) on

La presència de l'ÊRICA a la capital vallesana va formar part de la fira del vehicle elèctric que es va celebrar amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat. Sabadell va ser la tercera ciutat on va arribar.Gira per Catalunya

La Gira Catalana del Bus Autònom, que organitza l’Associació de municipis per la mobilitat i el transport urbà (AMTU),  es va iniciar el passat 7 de setembre a Sant Cugat, i després d’haver passat per Terrassa i ara Sabadell, continuarà cap a Girona, El Vendrell, Reus, Martorell i Vic.

La gira té un doble objectiu. D’una banda, que la ciutadania pugui conèixer de primera mà com funciona un vehicle d’aquestes característiques i que es comenci a familiaritzar amb aquesta nova tecnologia. I d’altra banda, que els ajuntaments puguin veure com es comporta el vehicle i quins canvis hauran d’adoptar les ciutats per adaptar-se al seu funcionament.