Record a l'1 d'octubre al barri de Gràcia

En un acte organitzat per diferents entitats en homenatge els que van possibilitar el referèndum

L'acte organitzat a Gràcia
L'acte organitzat a Gràcia | @OmniumSabadell
Redacció
23 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:06h
Aquest dissabte a la nit, davant de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Gràcia, s'ha dut a terme l'acte d'homenatge a l'1-O, que ha dut per títol, Un any després, seguim prenent partit. Un esdeveniment organitzat per Amics i amigues de Jordi Cuixart, CDR Sabadell, Moviment Popular de Sabadell, endavant, l'ANC de Sabadell i Can Capablanca, amb la col·laboració d'Òmnium Cultural. 

Una cita que ha servit per recordar i homenatjar aquells que van fer possible les votacions durant la jornada de l'1 d'octubre de 2017. I ha comptat amb veus destacades d'aquest dia com de membres del CDR, la parella del president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, Txell Bonet, i el marit de l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, Bernat Pegueroles.
També la de l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant. Una trobada, acompanyada de música i vídeos i un sopar solidari, que anirà destinat als presos polítics i exiliats. 

Precisament, Cuixart, des de la presó, ha piulat sobre aquesta activitat i el record que conserva de la ciutat: "Exemple de dignitat col·lectiva. Gent sense por, defensant les urnes de les porres, sabent-nos poble. Per vèncer cal anar-hi, anar-hi i anar-hi".