El PP celebra els acords assolits entre el govern i l'oposició

Assegura que a la Junta de Portaveus que va celebrar-se ahir l'executiu "per fi" es va mostrar dialogant

Redacció
17 de juliol del 2015
Actualitzat a les 16:39h
El PP de Sabadell celebra que el nou govern i l'oposició hagin arribat finalment a un acord per assentar les bases que faran possible que el nou Ajuntament pugui començar a caminar. El regidor portaveu d'aquesta formació, Esteban Gesa, assegura que en la Junta de Portaveus extraordinària que va celebrar-se ahir "per fi" el nou executiu es va mostrar dialogant. 

"Com ja havíem dit en altres ocasions el govern es troba en una situació molt complicada, ja que només tenen vuit dels vint-i-set regidors, i durant els pròxims quatre anys s’hauran de mostrar oberts  a negociacions amb la resta de grups polítics per tirar endavant qualsevol proposta", comenta Gesa. 

En aquest sentit diu que el PP es troba molt satisfet amb els acords presos ahir, ja que finalment durant les negociacions les dues parts van haver de cedir fins arribar a un consens. "Finalment tan les retribucions als grups municipals de l’oposició es reduiran, també hem aconseguit que es mantinguin els nombre de personal eventuals; quatre pel govern i un col·laborador per grup", indica.

També destaca que "malgrat que la presidència de les comissions informatives no es faran de manera rotatòria amb els membres de l’oposició, sí que es farà amb la presidència de la Comissió de Comptes i la de transparència, entre d’altres". 

El popular també ha valorat positivament que part del govern hagi accedit a demanar disculpes públicament per  les paraules que, durant el ple de juliol, van ofendre a la major part dels regidors de l’oposició: "No es pot tolerar, i menys en el saló de plens, faltes de respecte de cap tipus i especialment entre els mateixos càrrecs electes que es troben allà escollits democràticament".