​El PSC creu que la CUP ataca els regidors i a Marta Farrés per por

Els socialistes els retreuen que demanin dimissions quan ells tenen “investigats” en les seves files

Pol Gibert, amb Ayuso, Sánchez i Carrasco
Pol Gibert, amb Ayuso, Sánchez i Carrasco | Albert Hernàndez
Redacció
20 de setembre del 2018
Actualitzat a les 18:43h
El PSC de Sabadell retreu la petició de la CUP, que ha exigit la dimissió dels regidors del grup municipal Cristian Sánchez i Anna Carrasco, així com que la precandidata a l’alcaldia, Marta Farrés, aturi la seva cursa per haver format part de l’executiu de Manuel Bustos. Tot plegat després que a Sánchez i a Carrasco se’ls hagi citat a declarar com a investigats per la peça separada sobre Smatsa del cas Mercuri.

Pels socialistes, però, la CUP s’ha passat de frenada. “Em sembla que la CUP és el partit menys indicat per demanar dimissions quan ells tenen imputats diversos, entre ells l’alcalde Maties Serracant, i el PSC mai no ha demanat la dimissió de l’alcalde tot i estar imputat en diverses causes”, ha expressat el líder dels socialistes de Sabadell, Pol Gibert.

En aquest sentit, també considera que “un partit que diu voler fer nova política fa la pitjor vella política, empastifant-ho tot, amb la mirada posada al 2019, cosa que no afavoreix a normalitzar la política a Sabadell”. En aquest sentit, consideren que es tracta d’una estratègia “per amagar la nefasta gestió” feta aquest mandat, considerant que “tenen certa por de perdre l’alcaldia”.