Sabadell tornarà a córrer contra el càncer de mama el proper 21 d'octubre

La nova edició de la Women Race col·labora amb Oncolliga

Presentació de la Women Race
Presentació de la Women Race | Juanma Peláez
Redacció
20 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:04h
El proper 21 d'octubre Sabadell acollirà una nova edició de la cursa Women Race, la cita que organitza El Corte Inglés per recaptar fons per la lluita contra el càncer de mama. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a l'entitat Oncolliga.

La cursa, que duu per lema No corres per guanyar una cursa, corres per vèncer una malaltia, arrencarà a les 9.30 hores, i es preveu incrementar el nombre de participants de l'any passat, on van córrer unes 1.650 persones, tant d'homes com de dones.

"Excepcionalment, hem iniciat les inscripcions abans de la presentació oficial, i esperem que sigui un termòmetre, perquè avui ja portem més de 200 inscrits, pensem que podem arribar a més enllà de la xifra de l'últim any", ha assenyalat Jordi Romañach, director de Comunicació del centre. En aquest sentit, anima a participar en família a la cita.

"És un dia solidari, ho passem molt bé, es fan amics mentre corres, hi ha famílies senceres, i se suma al fet d'ajudar a una entitat solidària com la nostra", ha afegit la presidenta d'Oncolliga Sabadell, Isabel Rojas.

Les inscripcions es poden fer a través de la web creada per l'ocasió, i té un cost de 9 euros presencial i 9.40 a través del portal. A més, es posa a la venda un buff al preu de 4 euros que aniran destinats íntegrament també a Oncolliga. Els dorsals es podran recollir els dies 19 i 20 d'octubre.
 

Presentació de la Women Race. Foto: Juanma Peláez