La CUP demana al PSC la dimissió dels regidors Cristian Sánchez i Anna Carrasco pel cas Smatsa

També demanen a la probable candidata socialista a l'alcaldia, Marta Farrés, que faci "un pas al costat"

La bancada del PSC i la de Ciutadans, al ple de febrer
La bancada del PSC i la de Ciutadans, al ple de febrer | Albert Segura
Redacció
20 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:32h
La CUP Sabadell demana la dimissió de Cristian Sánchez i Anna Carrasco com a regidors del grup municipal del PSC a l'Ajuntament. Ho fan després que la jutge els hagi citat en qualitat d'investigats per les presumptes irregularitats en la concessió del servei de recollida de residus a la ciutat entre 2009 i 2012. Donat que en aquella època la més que probable candidata a socialista a l'alcaldia, Marta Farrés, era membre del govern local, també li demanen que faci un pas al costat en la seva cursa.
 
En un comunicat, la formació, que actualment forma part de l'executiu local a través de la Crida per Sabadell, considera que les darreres novetats judicials respecte la peça 28 del cas Mercuri "no fan més que confirmar l'entramat mafiós que hi havia a la ciutat de Sabadell entre concessionàries i el PSC de Sabadell".
 
En aquest sentit, apunten que Farrés haurà d’explicar si durant aquests fets continuats de corrupció, durant els quals ella tenia responsabilitats de govern i era tinent d’alcalde, "mirava cap a una altra banda o no se n’adonava de res". En qualsevol dels casos, segueixen, "aquesta persona no està capacitada per representar a cap partit polític, ja que d’una forma o altra, directament mirant cap a una altra banda o bé no tenint el degut deure de cura i vigilància que ha de tenir tot càrrec públic".
 
L’organització política considera especialment greu que dos dels tres regidors que actualment configuren la representació del PSC local, Cristian Sánchez i Anna Carrasco, hagin estat citats en qualitat d'investigats en aquest cas. "Marta Farrés, Cristian Sánchez i Anna Carrasco tenen les mans tacades de corrupció, és per això que els exigim responsabilitat, explicacions immediates i valentia per fer els passos que tocarien pel bé de la ciutat", afegeix la formació.