Manu Guix o Pep Plaza, entre les novetats de temporada a la CavaUprí de Sabadell

El divendres 19 d'octubre començaran les actuacions

Manu Guix
Manu Guix | Cedida
Redacció
23 de setembre del 2018
La tardor portarà a la CavaUrpí de Sabadell un total d’onze espectacles musicals i teatrals. La programació de la sala per aquest darrer trimestre de l’any, d’octubre a gener de 2019, inclou noms com Núria Feliu, Halldor Mar, la Schubert Camerata, Manu Guix, Lluís Coloma o Pep Plaza, entre d’altres.

Aquesta primera part de la temporada es completarà, durant les Festes de Nadal, amb un nou espectacle de la companyia sabadellenca Il·lús Teatre, creat i dirigit per Jordi Fité. La temporada de tardor l'obrirà el grup musical Los Duendes el divendres 19 d’octubre per oferir un dels seus concerts-ball. El mateix cap de setmana actuarà la cantant Núria Feliu amb un espectacle amb poemes i cançons tradicionals catalanes. El mes el tancarà el divendres 26 l'Alberikus Blues Band.

Al novembre la programació comptarà amb Halldor Mar, guitarrista islandès i presentador del programa de TV3 Katalonski, que es va fer popular reinterpretant en anglès temes clàssics catalans d’autors com Joan Manel Serrat, Jaume Sisa o Raimon. També actuaran Les Mademoicelli, que interpretaran El gran tango del compositor argentí Astor Piazzolla, així com la Schubert Camerata i el seu concert Schubert i el quintet per a dos violoncels: el so del silenci.

Al novembre també actuarà Manu Guix, que oferirà un concert en acústic, i es farà una gala d’homenatge al periodista sabadellenc Pere Massagué, creador i director del programa Xocolata Express de Ràdio Sabadell.

Ja al desembre, actuaran Lluís Coloma & A Contra Blues, i l'actor Pep Plaza.