Divendres de música i dansa al Festival 30 Nits

Redacció
17 de juliol del 2015
Actualitzat a les 23:41h
El Parc de Can Cambús, on es duen a terme les sessions musicals amb vistes nocturnes sobre la ciutat
El Parc de Can Cambús, on es duen a terme les sessions musicals amb vistes nocturnes sobre la ciutat

El Festival 30 Nits continua la seva proposta d'activitats culturals a la fresca dels vespres sabadallencs. Avui la proposta ens duu a les sessions de Dj Wagner Pa al Niu del Parc de Can Gambús a 2/4 de 8 del vespre, i a les 11 de la nit amb Bypass Dj (Nando Caballero), a la Capella, també al parc de Can Gambús. 

També continuen les sessions del 5è concurs de músics The Wild Geese, a la plaça de l’Àngel i a les 11 de la nit. El Concurs de Músics que organitza el pub irlandès busca nous talents i ofereix als participants la possibilitat de tocar en directe interpretant temes propis o versions. 

A les 9 del vespre, a L’Estruch, s’estrena Ciutats en dansa, la culminació d’un procés iniciat el passat mes d’abril i que forma part d’un projecte ideat per Álvaro de la Peña, director de la companyia Iliacán. Persones d'edats diverses, procedents de diferents barris de la ciutat i que mai abans havien tingut contacte amb el món de la dansa contemporània han participat en la creació d'un muntatge coreogràfic, on la dansa actua com a eina de transformació social, enforteix els vincles comunitaris i fa que, ballant, la gent s'entengui. L’espectacle també es podrà veure el dissabte 18, a les 9 del vespre.

I a 2/4 de 10 del vespre i a l’espai Àgora, la companyia Wizart, fundada el 2011 per Alba Gris i Adrià Corral, fa sortir a la llum cançons inèdites de grans compositors de Broadway, com Alan Scott i Jason Robert Brown. Sota el títol Swept Away, quatre actors cantants i una pianista cantant, molt joves, ho donen tot en escena per demostrar que, quan hi ha talent, tot és possible. Wizart ha estrenat espectacles com Avenue Q i s'ha atrevit a fer una paròdia sobre Harry Potter titulada Un musical innominable.