Dos ferits, un de greu, en un tiroteig al barri de Can Puiggener de Sabadell

Ha passat aquest divendres a la nit

Imatge del lloc dels fets
Imatge del lloc dels fets | NacióSabadell
Redacció
15 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:34h
Dues persones han quedat ferides aquesta passada nit en un tiroteig que s'ha produït al barri de Can Puiggener, a Sabadell. Una de les persones ha quedat ferida amb caràcter greu, mentre que l'altre ho ha estat amb caràcter lleu.

Segons ha pogut saber NacióSabadell, els fets van passar poc després de les 22.00 hores al carrer Cartago del barri de Can Puiggener. Els serveis d'emergències van rebre l'avís a les 22.42, motiu pel qual hi van destinar dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més de dues dels Mossos d'Esquadra.

En arribar, es van trobar dues persones ferides, de 25 i 23 anys. Els ferits han estat traslladats a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona i al Parc Taulí de la capital vallesana

Un d'ells ha estat ferit a una cama i l'altre al tòrax, que és el que està més greu. A les 22.42 hores es va rebre l'avís que hi havia dues persones esteses a terra al carrer Cartago, al barri de Can Puiggener, després de sentir-se diverses detonacions, presumiblement per arma de foc. Testimonis dels fets apunten que s'haurien sentit fins a tres trets.
 

El lloc dels fets, aquest dissabte al matí. Foto: NacióSabadell


Entre les hipòtesis sobre el que va desembocar en el tiroteig hi ha el d'una disputa de trànsit. Seria arran d'un incident entre dos grups, un que anava caminat i l'altre en cotxe, tot i que no se sap ben bé què va motivar el tiroteig. Tot i així, no es descarta cap altra hipòtesi i, per tant, els investigadors segueixen treballant, especialment per identificar i localitzar l'autor o autors dels trets que immediatament es van donar a la fuga. 

Preguntat sobre aquesta qüestió en una atenció als mitjans en el marc d'una sessió del programa per a motoristes en la carretera Formació 3.0, a Cornudella de Montsant (Priorat), el conseller d'Interior, Miquel Buch, ha confirmat que tot apunta que tot prové "d'un incident de trànsit" tot i que no ha donat cap detall més perquè la investigació segueix oberta.