sabadell

Endesa planteja una solució als veïns afectats per talls de llum a Torre-romeu de Sabadell

L'Ajuntament assegura que l'OMIC va centraitzar les reclamacions del veïnat

per Redacció, 14 de setembre de 2018 a les 15:26 |
Torre-romeu veu la llum després dels talls d'electricitat que han afectat el barri en les darreres setmanes. Representants de l’Ajuntament es van reunir ahir amb prop d’un centenar de veïns per explicar els acords a què van arribar dijous amb personal tècnic de la companyia Endesa.

Els representants de la companyia elèctrica s’han compromès a eliminar l’estació transformadora de mitjana tensió que hi ha a la part baixa del barri, que és la responsable dels talls de llum que s’han esdevingut darrerament. En el seu lloc, n’hi posaran una de nova de 25.000V i 800kW, que és la màxima potència que pot tenir una estació transformadora de mitjana tensió, quan la que hi havia fins ara era d'11.000V.


Amb aquesta nova estació Endesa considera que n’hi haurà prou per cobrir sense problemes els requeriments d'electricitat de Torre-romeu. Ara falta per concretar la ubicació concreta de la nova estació, cosa que es decidirà ben aviat.

En tot aquest procés, l'Ajuntament està acompanyant els veïns en la reclamació de les pèrdues pels talls del mes d'agost mitjançant l’Oficina del Consumidor i en la tramitació una sol·licitud al departament tècnic de la companyia.

 

Participació