La pluja esquiva Sabadell aquest dissabte

Lleugera baixada del termòmetre

Redacció
14 de setembre del 2018
Els núvols faran acte de presència
Els núvols faran acte de presència | L.S.
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dissabte tindrem cel entre mig i molt ennuvolat per intervals de núvols baixos arreu del territori, menys importants i més trencats al centre del dia a punts del terç oest. A banda, també creuaran bandes de núvols alts de sud a nord al llarg de tot el dia, així com núvols mitjans a partir de migdia.

Fins a migdia s'espera alguns xàfecs al litoral central i sud; també són possibles alguns plugims dispersos a punts del prelitoral i depressió Central durant el matí. A banda, durant la tarda són possibles alguns ruixats al Pirineu. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada, localment forta fins a migdia al litoral central li sud, i acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació, si bé localment seran abundants.

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, i oscil·larà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 14 i 19 ºC a la depressió Central, i entre els 16 i 21 ºC al litoral i prelitoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament més baixa i oscil·larà entre els 21 i 26 ºC al Pirineu, i entre els 25 i 30 ºC a la resta del territori.