El PSC assegura desconèixer oficialment les citacions com a investigats dels seus regidors

La jutge ha citat Cristian Sñanchez i Anna Carrasco el proper mes de novembre en la peça separada sobre Smatsa

Anna Carrasco i Cristian Sánchez van participar en l'ofrena floral del PSC de la Diada
Anna Carrasco i Cristian Sánchez van participar en l'ofrena floral del PSC de la Diada | Juanma Pelaez
Redacció
14 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:51h
El PSC de Sabadell ha emès un comunicat en què assegura no conèixer pels canals oficials la citació en qualitat d'investigats dels dos regidors del grup municipal Cristian Sánchez i Anna Carrasco. La formació assenyala que es va assabentar a través de la premsa, i de fet Carrasco va confirmar a NacióSabadell no haver rebut cap notificació.

Segons apunta en un esqüet comunicat, "els afectats desconeixen qualsevol detall del procés, que no sigui el que ha aparegut en alguns mitjans de comunicació, ja que encara no han rebut cap notificació oficial en aquest sentit".

"La direcció del PSC de Sabadell i els dos regidors afectats no poden fer, ara per ara, cap anàlisis d'aquesta informació fins que no disposin del contingut de la citació dels jutjats", afegeix el text. "Tan bon punt aquestes notificacions arribin als seus destinataris i s'hagin examinat, el PSC de Sabadell i els regidors afectats faran una valoració al respecte i prendran les decisions oportunes", conclou.

Aquest dijous mateix va ser Guanyem Sabadell, força de govern, qui va demanar explicacions als socialistes a través d'un comunicat, després que dos dels regidors dels tres que hi ha al ple de l'Ajuntament i que representen el PSC apareixen en la llista d'investigats per la presumpta organització criminal, segons la jutge, que s'havia constituït entre el govern de Manuel Bustos i el grup empresarial Vendex.