Guanyem demana explicacions al PSC per la investigació dels regidors Cristian Sánchez i Anna Carrasco

Se'ls ha citat com a investigats el proper mes de novembre en la peça separada sobre Smatsa

Anna Carrasco i Cristian Sánchez van participar en l'ofrena floral del PSC de la Diada
Anna Carrasco i Cristian Sánchez van participar en l'ofrena floral del PSC de la Diada | Juanma Pelaez
Redacció
13 de setembre del 2018
Actualitzat a les 16:45h
El grup municipal de Guanyem Sabadell ha emès un comunicat en què demana explicacions al PSC de la ciutat per la citació en qualitat d'investigats dels regidors Cristian Sánchez i Anna Carrasco en la peça separada del cas Mercuri que fa referència al contracte de la recollida de les escombraries i la neteja viària. En aquest sentit, demana responsabilitats a la formació socialista.

En el comunicat, apunten que amb l'acte judicial es constata que el cas té una enorme dimensió que "només podrem valorar quan cadascuna de les peces estiguin vistes per a sentència, les investigacions segueixen revelant que els tentacles arribaven a polítics, tècnics i empresaris propers al PSC que dirigien els germans Bustos fins a adquirir característiques del que la jutgessa qualifica com organització criminal".

En aquest sentit, la formació considera que el grup municipal del PSC ha de demanar disculpes i donar explicacions per les seves actuacions durant els últims mesos i per no haver-se abstingut en votacions plenàries relacionades amb Smatsa, ja que d'acord amb la investigació judicial es desprendria que pogués existir un clar conflicte d'interessos.

"Guanyem Sabadell exigeix ​​als regidors del PSC investigats, Anna Carrasco i Cristian Sánchez, que donin explicacions públiques sobre l'assumpte, ja que tot i tenir tots dos dret a la presumpció d'innocència s'han d'oferir totes les explicacions polítiques en tractar-se d'un cas especialment lesiu amb la reputació i els recursos públics de Sabadell", afegeixen.

Finalment, la força lamenta que "un partit que ha tingut una trajectòria històrica en el passat tan digna com la del PSC, es trobi avui immers en assumptes de corrupció com aquest, avergonyint als seus militants, simpatitzants i a totes les persones que en algun moment van confiar en ell".