Ingressen a presó dos homes coordinats per robar en una casa de Sant Cugat

Ha estat, de matinada, al barri de la Floresta

Diners, joies i un rellotge, el botí trobat pels Mossos
Diners, joies i un rellotge, el botí trobat pels Mossos | Mossos d'Esquadra
Redacció
13 de setembre del 2018
Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Sant Cugat, van detenir el passat 8 de setembre per un robatori amb força en grau de temptativa en un domicili del barri de la Floresta, de Sant Cugat, i un altre a Barcelona. Després de declarar davant el jutge, al Jutjat en funcions de guàrdia de Rubí, es va decretar el seu ingrés a presó.

El dos detinguts, de 23 i 30 anys i veïns de Barcelona, van topar amb una patrulla conjunta d'ambdós cossos policials al voltant de les tres de la matinada, quan circulaven amb un vehicle, ocupat per tres persones. El pas lent del turisme va fer aixecar sospites dels agents. 

El cotxe es va aturar davant un domicili i dos dels ocupants van baixar, van saltar la tanca i el conductor va continuar la marxa. Els policies es van dividir, uns van perseguir el vehicle i els altres els dos que havien intentat accedir a l'habitatge. Però no van observar signes de forçament ni d’intrusió i no els van localitzar.
 

Diners, joies i un rellotge, el botí trobat pels Mossos Foto: Mossos d'Esquadra


Sí van enxampar el conductor i minuts més tard, i encara al municipi vallesà, es va poder detenir un altre ocupant mentre que el tercer va aconseguir fugir. En el moment de la detenció, un dels lladres portava a sobre diverses joies i un tornavís. Les joies corresponien a unes que havien estat robades i denunciades el dia anterior en un domicili de la capital catalana.
 
El diumenge 9 de setembre els detinguts van passar a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Rubí, el qual va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Precisament, en el ple ordinari de setembre, convocat per al proper dilluns, hi ha una moció de PP, Cs i PSC a l'ordre del dia, per tal de convocar una Junta Local de Seguretat amb l’objectiu de revisar el Pla Local de Seguretat vigent.