Tres episodis de crema de contenidors de matinada en 10 minuts a la Creu Alta

La Policia Municipal identifica una persona que podria estar relacionada

Redacció
12 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:43h
Diversos contenidors han cremat la matinada d'aquest dimecres, repartits pel barri de la Creu Alta, en tres episodis diferents i ho han fet en un marge de 10 minuts. La xifra total d'unitats cremades no s'ha pogut determinar. 

El primer ha arribat a les 4.50 hores, al carrer Sant Isidre, al costat de l'Estruch. El foc, segons fonts municipals, ha afectat "totalment un nombre indeterminat de contenidors" i també un arbre. Hi han intervingut una dotació de Bomberes i dues de la Policia Municipal de Sabadell. 

Quatre minuts després, i a poc més de 800 metres de l'anterior incendi, al carrer Felip Pedrell, ha calcinat un contenidor de reciclatge de paper. També han participat dues unitats de la Policia i una dels Bombers. 

Per últim, a les cinc de la matinada, a la plaça Espanya, les flames han cremat tes contenidors. En aquest cas, hi han intervingut una dotació de Bombers i una del cos policial.

Agents de la Policia de Sabadell ha identificat als voltants de la plaça Espanya un home, de 35 anys, que podria estar relacionat amb els incendis de contenidors i ho està investigant.