​El Mago Pop, Mishima, Gertrudis i Hotel Cochambre, caps de cartell de la Festa Major de Castellar

L’il·lusionista de Badia Antonio Díaz serà l’encarregat de fer el pregó el 7 de setembre

Antonio Díaz, el Mago Pop
Antonio Díaz, el Mago Pop | CCT
Redacció
06 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:50h
Castellar ja és de Festa Major, fins l'11 de setembre, i ha preparat un programa amb més d’un centenar d’activitats. Com a grans reclams de l’agenda tindrà en cartell els noms del Mago Pop, Mishima, Gertrudis i Hotel Cochambre. El tret de sortida el donarà, precisament, l’il·lusionista de Badia, Antonio Díaz, que serà el pregoner.
 
Així, es presumeix una arrencada molt màgica. Això serà divendres, 7 de setembre, a les 21.15 hores de la plaça d’El Mirador. En el mateix emplaçament, on poc més de 24 hores després, a les 22.30 hores, actuarà Mishima. La banda de David Carabén estarà de gira de l’últim disc ‘Ara i res’.
 
A la mateixa hora, però de diumenge, dia 9, saltarà a l’escenari el grup de la Garriga Gertrudis. La rumba arribarà al municipi vallesà i dilluns, a partir de les 23 hores a l’Espai Vilabarrakes, serà el torn d’Hotel Cochambre, un referent de les festes populars.
 
Una altra de les propostes destacades del programa es la participació, per tretzè any consecutiu, de la Principal de la Bisbal. També hi haurà activitats infantils i un room escape que s’instal·larà a la Biblioteca Municipal Antoni Tort els dies 9 i 10. El fi de festes serà el dia 11 amb el tradicional castell de focs artificials.