El mocador de Festa Major s'exhaureix en pocs minuts a Can Rull

S'ha convertit en un dels elements més preuats de la cita sabadellenca

Repartiment de mocadors de Festa Major a Can Rull
Repartiment de mocadors de Festa Major a Can Rull | Juanma Peláez
Redacció
05 de setembre del 2018
Actualitzat el 06 de setembre a la 1:32h
És un element que ja tenien moltes localitats del nostre país, però el cert és que l'entrada del mocador de Festa Major a Sabadell va ser un dels grans encerts de l'edició de 2017. En aquella ocasió se'n van fer 2.500, una xifra extremadament baixa tenint en compte la demanda.

Aquest any, l'Ajuntament ha apostat fort per aquest símbol, i n'ha fet fer 7.500, idèntics als de 2017, amb l'objectiu que aquells qui ja en tenen no n'agafin de nous i els puguin fer servir any rere any. I l'èxit de la nova edició s'ha fet pal·lès aquest dimecres en l'acte institucional d'inici de la festa gran al barri de Can Rull, on es van exhaurir en pocs minuts.

El fet és que molts dels assistents a la festa d'obertura de la Festa Major ja els han vestit per la tarda, motiu pel qual s'espera que aquest element arreli també en aquest barri de la ciutat durant els dies de festa. Divendres serà la segona oportunitat per fer-se amb un d'aquests preuats mocadors, al tret de sortida de la celebració, que es durà a terme a la plaça Sant Roc: els més ràpids seran els afortunats.
 

Assistents a l'acte d'inici de la Festa Major de Sabadell. Foto: Juanma Peláez
 

Alcalde i regidors amb el mocador de Festa Major de Sabadell. Foto: Juanma Peláez