Aldi obre la primera de les seves dues noves botigues de Sabadell

Es troba a la carretera de Barcelona i ha permès contractar 12 persones

El nou Aldi de Sabadell
El nou Aldi de Sabadell | Juanma Peláez
Redacció
05 de setembre del 2018
Actualitzat a les 14:57h
La cadena de supermercats Aldi ha obert aquest dimarts la primera de les seves dues grans botigues de què disposarà a la ciutat de Sabadell. Es tracta d'un establiment de 1.200 metres quadrats que ha s'ha estrenat aquest dimarts a la carretera de Barcelona, i que ha permès la contractació de dotze persones de Sabadell.

Amb 94 places d’aparcament, algunes de les quals amb carregadors per a vehicles elèctrics, l'establiment compta amb unes 2.700 referències, entre les quals uns 200 productes ecològics, i obre portes de dilluns a dissabte de 09:00 a 21:30 hores. "Vam començar a la ciutat amb una botiga petita, però va tancar, motiu pel qual ara obrim amb una gran botiga i ben aviat n'obrirem una altra a Can Feu", explica el Responsable d’Expansió d’ALDI, Alexandre Pagès.

A la botiga, que s'ha inaugurat amb la presència de la tercera tinenta d'alcalde, Marisol Martínez, la cadena ha incorporat nous serveis com ara una talladora de pa en la seva secció de forn o una màquina de suc de taronja recent espremut. 
 

El nou Aldi de Sabadell. Foto: Juanma Peláez


Aquest nou establiment s’emmarca dins del pla d’expansió d’ALDI a Catalunya on, amb aquest nou supermercat, la cadena ja compta amb un total de 60 botigues, 34 dels quals a la província de Barcelona.

La nova superfície ha contribuït, a més, a la dinamització econòmica local amb la creació d’un total de dotze nous llocs de treball
 

Marisol Martínez i Alexandre Pagès, al nou Aldi de Sabadell. Foto: Juanma Peláez