Reconeixement als joves amb millors notes finals d'accés a la universitat

Norma Vidal
16 de juliol del 2015
Actualitzat a les 7:58h
matge dels 10 joves amb l'alcalde Juli Fernàndez.
matge dels 10 joves amb l'alcalde Juli Fernàndez. | Juanma Peláez

Imatge dels 10 joves amb l'alcalde Juli Fernàndez. Foto: Juanma Peláez


L’Ajuntament de Sabadell ha acollit aquest dimecres un acte de reconeixement als 10 alumnes de batxillerat de Sabadell que han obtingut les millors notes finals d’accés a la 
Universitat. A la trobada, que s’ha portat a terme al Saló de Plens, s’hi ha convidat els 10 
alumnes així com els seus familiars i el professorat dels centres de secundària. En el marc d’aquest reconeixement, els alumnes han rebut un premi econòmic de 200 euros i un diploma acreditatiu. 

L’alcalde de la ciutat, Juli Fernàndez, ha felicitat els estudiants i ha subratllat que aquest és un "reconeixement a valors com el compromís, el talent i l’esforç i que és un resultat que és fruit d’un treball portat a terme al llarg del temps". Fernàndez ha dit als joves que la ciutat i el país necessiten el seu talent i ha subratllat els beneficis socials d’invertir en educació. "Les societats més formades són més resistents en èpoques de crisi econòmica", ha dit. Alhora, ha volgut també agrair la seva tasca als professors i les famílies. 

Per a la selecció de l’alumnat s’ha tingut en compte tant la nota de les proves d’accés a la Universitat del 2015 com la nota mitjana del seu expedient acadèmic, ja que l’objectiu és reconèixer públicament l’esforç continuat que suposa tenir un bon expedient acadèmic i els bons resultats als exàmens de selectivitat. Els 10 alumnes dels centres de secundària de la ciutat, que han obtingut una nota superior a 9, han estat els següents:

Ginebra Solanellas, Maria Queralt La Vall 9,760 (terrassenca)
Calls Calahorro, Marc Ramar 2 9,626
Hernández García, Joan Sagrada Família 9,606
Mazuque Mancilla, Marta Jaume Viladoms 9,512
Mora Valerí, Mariona Institut Pau vila 9,496
Feliu Wennberg, Marta La Vall 9,462
Pascual Lopez, Gerard Mare de Déu de la Salut 9,458
Pareja Tello, Rubén Institut Vallès 9,442
Mayals Gañet, Marta La Vall 9,402
Sánchez Balugo, Ana La Vall 9,362