Convoquen un ple extraordinari per desestimar el tanatori de la Rambla Ibèria

Serà aquest dilluns a les 13 hores

Les pancartes de persones contra el tanatori al ple de febrer
Les pancartes de persones contra el tanatori al ple de febrer | Albert Hernàndez
Redacció
01 de setembre del 2018
Actualitzat a les 18:39h
L'Ajuntament de Sabadell ha convocat un ple extraordinari per aquest dilluns, a les 13 hores, per desestimar el recurs interposat per Mémora contra l'acord de suspensió de la llicència per construir un tanatori a la Rambla Ibèria. La Junta de Govern Local va consensuar denegar-la  el passat 28 de maig. 

El consistori ja va informar desfavorablement d'aquest projecte, ja que l'empresa havia de presentar un estudi en què es recollissin les condicions fixades pel planejament. A més, l'edifici de la Rambla Ibèria es troba inclòs en el catàleg del Text refós del Pla Especial de Protecció dels Bens Arqueològics, Mediambientals i Arquitectònics de Sabadell (PE-122). 

La denegació de l'Ajuntament va arribar després que el període d'al·legacions s'ampliés, per petició de la companyia funerària, però, segons el consistori, no se'n van presentar i es va tancar. 

La construcció d'aquest tanatori al barri de Gràcia va suposar que els veïns d'aquesta zona es mobilitzessin i periòdicament tallessin la Rambla Ibèria.