El mort a les vies de Montcada és un veí de Santa Perpètua de Mogoda

És la víctima 171 a les vies que creuen el municipi

Redacció
31 d'agost del 2018
Actualitzat a la 13:29h
La persona que aquest dimecres, sobre les 23 hores, va morir a les vies del tren, de la línia R3 al seu pas per Montcada i Reixac, era un veí de 37 anys de Santa Perpètua de Mogoda. Així ho ha dit l'alcaldessa de Montcada, Laura Campos, i ha indicat que "fins aquest dijous al vespre no es va poder identificar, per la dificultat d'accés al lloc". 

És per això que Campos, ha reiterat "la manca d'accessibilitat i seguretat" que hi ha al municipi en aquest àmbit. I ha recordat que "no consentirem una demora en el calendari pactat" pel soterrament, ja que hi ha una reunió programada de cara al 13 de setembre.

Campos ha subratllat que comprèn que hi ha hagut un canvi de govern, però seguiran reclamant el soterrament de les vies a la localitat. Serà la primera trobada amb el nou equip de l'executiu de Pedro Sánchez.

Aquest divendres, s'ha guardat un minut de silenci al monòlit de record a les víctimes, situat a la cruïlla del soterrament. S'ha fet la tradicional posada del "+1" en flors que simbolitza la víctima 171 a les vies que creuen la població.