Intenten robar fins a dues vegades la mateixa botiga del centre comercial Terrassa Plaça

La Policia Municipal va detenir una persona, va identificar-ne tres més i unes altres tres van fugir

Redacció
28 d'agost del 2018
La Policia Municipal de Terrassa va haver de tornar fins a dues vegades al mateix lloc per un suposat robatori al mateix establiment del cenre comercial Terrassa Plaça. Els fets es van produir aquest diumenge a la nit, a les 23.30 hores, els vigilants privats van alertar el cos policial que havien vist, a través de les càmeres de seguretat, tres persones accedint a l’interior d’una botiga.

Ho havien fet a través del forat que hi havia en un vidre, que es trobava tapat amb plaques de pladur, a l’espera de la seva reparació, després d’un robatori que es va produir al mateix local dos dies abans pel mètode de l’allunatge. Els agents van identificar tres persones, que seran
investigades per un presumpte delicte lleu de furt.

Posteriorment, cap a les 2.20 hores, van tornar a ser avisats que havien tornat a accedir a
l’interior de la mateixa botiga. Aquest cop van participar dues unitats policials, que van observar com uns altres quatre homes es trobaven just davant de l’establiment i un d’ells portava un carret de la compra ple a vessar d’objectes de l'establiment.

La seva reacció va ser sortir corrent, abandonant el carret amb els objectes sostrets. Els agents van enxampar un dels homes quan intentava fugir utilitzant un vehicle que hi havia estacionat, però no van poder localitzar els altres tres. El valor dels productes sostrets superava els quatre mil euros, fet pel qual es va procedir a detenir a l’home per un delicte de furt.