La Policia de Sabadell enxampa sis conductors beguts el cap de setmana

La majoria duplicaven la taxa màxima permesa

Redacció
27 d'agost del 2018
Actualitzat a les 17:06h
La Policia Municipal de Sabadell ha enxampat fins a sis persones begudes al volant al llarg del cap de setmana. El primer resultat positiu del test d'alcoholèmia va arribar els primers minuts de dissabte, a les 0.40 hores. Va ser al carrer Folch i Torres, 24, un home de 59 anys va donar 0,90 mg/l -la taxa màxima permesa és de 0,25-. 

Els agents els van denunciar per un presumpte delicte de seguretat vial, conduir sota la influència de begudes alcohòliques i se li va immobilitzar el turisme. Hores després, a les 6.30 hores, van localitzar un vehicle estacionat que dificultava la circulació al carrer Latorre amb carretera de Barcelona. El conductor, un jove de 20, anys da donar 0,63 mg/l. Se li va retenir el cotxe. 

La matinada de diumenge, a les 3.11 hores a la plaça del Mil·lenari, una patrulla va caçar un conductor de 24 anys que va donar positiu, 0,54. Se'l va denunciar per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i se li va immobilitzar el vehicle. Cinc hores més tard, a les 8.40, al carrer Doctor Almera, van practicar la prova a un conductor, de 42 anys, que estava estacionat a la vorera. Va donar 0,54 mg/l i se li va immobilitzar el cotxe. 

Els dos últims casos d'alcoholèmia han arribat la matinada d'aquest dilluns. A les 2.54 hores, al carrer Compte Urgell amb Felip Pedrell, un home de 42 any ha donat positiu amb un resultat de 0,64 mg/l. L'han denunciat per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i se li ha immobilitzat el vehicle. 

El mateix que el darrer cas, que s'ha produït a les 4.21 hores al carrer Marquès de Comillas, una unitat de Policia Municipal ha aturat un turisme i en la prova d'alcoholèmia al conductor, un home de 45 anys, ha donat 0,43 mg/l.