Una avaria elèctrica afecta el CUAP Sant Fèlix i més de 2.800 usuaris

També ha perjudicat a la localitat veïna de Sant Quirze; Endesa localitza el dany en una peça

Redacció
27 d'agost del 2018
Actualitzat a la 13:07h
Una avaria elèctrica, d'aquest dilluns a primera hora, ha afectat el CUAP Sant Fèlix i usuaris de la zona, així com a semàfors i fins i tot l'afectació ha arribat fins a la localitat veïna de Sant Quirze. Operaris d'Endesa han identificat el problema i han treballat per arreglar el problema. 

Segons ha informat la companyia, l'avaria s'ha detectat a les 8.51 hores i fins a les 11.49 ha afectat, entre d'altres, al CUAP Sant Fèlix, amb dues interrupcions del servei en aquest temps, que han deixat sense llum durant un o dos minuts. Tot i així, han garantit que "l'afectació ha estat mínima". 

A més, s'ha apuntat que el centre sanitari compta amb una alternativa per a situacions d'aquest tipus i que no alteri la rutina. Un extrem que així han confirmat fonts de l'Institut Català de Salut. 

D'altra banda, la incidència ha afectat a un total de 2.841 clients, dels quals més de la meitat han recuperat el servei poques hores després. I s'espera que al migdia ho faci la resta. També ha arribat fins a Sant Quirze, on ja s'ha tornat a la normalitat. 

Endesa ha localitzat l'avaria en una peça que s'ha tallat i aixì ha provocat que aquest volum d'usuaris es quedés sense llum.