El Sabadell Rugby Club, contrariat amb l'Ajuntament per manca d'instal·lacions

Un problema que asseguren des del club es reprodueix cada any

Redacció
26 d'agost del 2018
El Sabadell Rugby Club arriba als cinc anys de vida i a les portes d'arrencar una nova temporada, torna la problemàtica d'un espai on poder entrenar, tant l'equip masculí com femení -que es va impulsar fa tres-. Una situació que es repeteix cada any i que ha indignat al club i als seus integrants. 

Una indignació que ha passat a domini públic, després que l'entitat esportiva es queixés als micròfons de Ràdio Sabadell. Posteriorment, un jugador del conjunt sabadellenc, a través del seu perfil de Twitter, ha obert un fil molt detallat i interessant dels cinc anys de periple del Sabadell Rugby Club per sobreviure a la ciutat. Ha carregat contra el consistori per dificultar la pràctica d'aquesta modalitat esportiva. 

També ha seguit aquesta línia, una integrant del femení, que ha obert un fil a Twitter, en el que ha criticat l'administració local per no ajudar a la promoció de l'esport femení. Aquesta s'aconsegueix "coneixent la realitat de l'esport i fent cas de les necessitats reals", a més d'afirmar que no han gaudit "d'avantatges econòmics". 

El consistori garanteix ubicació 

L'Ajuntament de Sabadell els ha garantit un lloc d'entrenament i ha confirmat que així ho ha sol·licitat. En aquest sentit, "i respectant la petició d’entrenar dimarts, dijous i divendres, ja des del 12 de juliol se’ls va confirmar la disponibilitat de camp al Complex de Sant Oleguer a partir de les 21.30 hores". 

Tot i així, segons el consistori, l'entitat esportiva ha reclamat avançar l'horari i per això "es treballar per millorar els horaris". Ha determinat durant el juliol s’han fet diferents propostes, començant a les 21 o a les 20,30 hores. Però, ha finalitzat l'Ajuntament, "avui encara no s’han confirmat aquestes possibilitats per part del club".